Menu
Gildia Pióra na Patronite

~Kwarantanna

Zostań w domu!
Siedź na d*pie.
Oszaleje w tej chałupie...

13 790 wyświetleń
177 tekstów
60 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!