Menu
Gildia Pióra na Patronite

zostań nie odchodź
tobą żyję
wiesz
dotykiem słowem myślą
i nie muszę cię wdzieć
byleś krążyła we mnie
pamiętała bo
powietrzem jesteś
gdy zapomnisz
umrę
dla ciebie

15 248 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!