Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostań

Zostań, choćby minuta dla dwojga będzie wieczna .
Spójrz na mnie nic nie mów, przytul w milczeniu.
Jeśli potem będziesz chciał uciec, nie podażę za Tobą.
Zostań, chociaż nie ma nic między nami.
Daj mi minutę bez bólu.

36 253 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!