Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostań,
bo Ty jesteś całym życiem moim i wiecznością,
uśmiechami i łzami,
dobrymi i złymi chwilami,
moim pragnieniem i spełnieniem.

Zostań,
nie odchodź ,
tak wiele jeszcze przed nami,
tak wiele czasu przed nami.

Zostań,
jestem dla Ciebie,
a Ty jesteś dla mnie.

Zostań,
bo w Tobie moja przyszłość,
w Tobie szczęście tysiąca chwil ,
które za nami.

29 150 wyświetleń
318 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!