Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jakby nigdy nic i nigdzie

zostały mi słowa
bo co ja mogę
kiedy wwierca się w żebra
zszarzała wskazówka spotkania
która już nawet nie czeka
na swoją kolej

147 002 wyświetlenia
1738 tekstów
256 obserwujących
  • eskimoska86

    26 June 2012, 10:14

    Tylko kilka słów... a ile treści :))

  • 26 June 2012, 09:31

    : ' ))

    Miło mi.