Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostało czasu tak niewiele,
rozstają się powoli dawni przyjaciele,
a ja się boję, boję strasznie
że uczucie między nami w końcu wygaśnie,
choć ja Cię kocham, kocham najszczerzej,
chcę wierzyć w biały welon, lecz jakoś nie wierzę,
choć wiem, że jesteśmy dla siebie stworzeni,
boję się, że przez to wszystko, coś się zmieni,
a jednak mam nadzieję, że mnie nie wymienisz,
że będziemy trwać, aż nas zakopią razem w ziemi,
że czas nie przyniesie rozstania i smutku
i będziemy raazem siedzieć przy herbacie na ogródku
bo ja chcę być z Tobą do końca na wieki,
aż zamkną się na zawsze nasze powieki,
i być tą jedyną chcę być dla Ciebie,
życie nas specjalnie przysłało do siebie
więc proszę niech nic nie zepsuje tej miłości
mimo czekających nas potknięć i trudności

8198 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!