Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 20 April 2020

na ulicy dwa

zostałaś choć byłaś silniejsza

teraz owijam samotność w bezsensowne zakupy
i długie spacery

a mój jedyny kontakt z drugim
stanowi dłoń na przejściu dla pieszych

nie potrafię zabić tego w sobie
masz we mnie darmową kwaterę
jak igła w poduszce

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    24 April 2020, 18:12

    co za niespodzianka
    dzięki ;)

  • fyrfle

    20 April 2020, 08:37

    Gratuluję, choć nie rozumiem.

  • silvershadow

    14 March 2018, 09:04

    Bardzo Wam dziękuję.
    Pozdrawiam.

  • RozaR

    12 March 2018, 09:56

    darmowa kwatera jak igła w poduszce - zaciekawiło - dobre .

  • kati75

    10 March 2018, 09:51

    jak zwykle wiersz zostawił swój srebrny cień:-)pozdrówka Michał:)

  • Papużka

    8 March 2018, 19:11

    Ałć ...

  • Cris

    8 March 2018, 19:08

    Pozdrawiam Michał :)