Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostałam Aniołem
Dla dobra ludzkości

Zostałam Aniołem
W imię miłości
Aby na świecie
Pokój zagościł

Rozsyłam wiarę
W tamte wspomnienia
By ludzie wiedzieli
Że nie wszystko się zmienia

Czasami zostają nam i marzenia
A także te niespełnione pragnienia

Czas nas nie zmienia
Tylko marzenia...

4626 wyświetleń
76 tekstów
6 obserwujących
  • torpeda10

    12 September 2014, 17:38

    Oj rozmarzyłem się... cudnie Kiniu:)