Menu
Gildia Pióra na Patronite

Narodziny...

Została krótka chwila
kiedy wezmę w objęcia
Twój słodki ciężar
gdzie poczuję tysiące

Cudownych emocji
które zniwelują ból
jaki będę odczuwać
w szpitalnych murach

Posiadając wsparcie
w postaci Twojego Taty
trzymającego za rękę
urodzę zdrowy cud...

28.08.2021

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących