Menu
Gildia Pióra na Patronite

...::wyścig::...

Żółte światło
Dupek dodał gazu
Przecież zdąży.

Krew na szybie
To nie przeszkoda
Od tego są wycieraczki.

Starsza pani na jezdni
Leży rozwalona
Ona nie zdążyła.

21 110 wyświetleń
173 teksty
45 obserwujących
  • Uczuciowa

    15 December 2010, 21:21

    Mroczny ale ładny.

  • Granda

    23 November 2010, 18:59

    Prosto z mostu i po twarzy,
    Tak mówić trzeba bo inaczej nie dociera

    Potężny przekaz

  • motylek96

    23 November 2010, 13:26

    auć ...
    a rzesz ty wymyślił...