Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewidzialne-widzialne

Z okruchów dnia codziennego
z promyków słońca
on czas nam przynosi w dłoniach
utkany z myśli.
Niech mają czarodziejskie działanie
napoją wodą ze źródła
i każdy dzień baśnią się stanie
wtedy usłyszyszysz swoje myśli
zobaczysz to co niewidzialne.
Wtedy ten inny świat
będzie większy pełniejszy.
Każdy kolejny dzień
nabierze innego znaczenia.
Dzień baśnią się stanie
tu wszystko jest dla nas
wszystko darmo dane
kolory tęczy a my na niej.

Mamy w sobie marzenia
naszych marzeń tysiące
zobacz jak piękne nieziemskie
jak obłoki płynące.

29 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • Cris

    20 February 2016, 14:47

    Podoba się :)

  • M44G

    19 February 2016, 18:22

    Bardzo ładnie.