Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl małżeński

Zobaczysz mnie pośród mglistych drzew
Tam nie będzie już takiej ciszy
Ja tylko w skupieniu będę szedł
Nucąc pieśń której Ty nie usłyszysz
A wiatr zetrze ze mnie
Resztki co we mnie do zrozumienia
Szelestem brwi dam Ci znak
Lecz nie usłyszysz ich zaproszenia
Nie dojrzysz ich zachęty
Ja to już nie tamten ja
Z innych wibracji teraz Ty
My już nie w nas trwa
Jesteśmy tak blisko siebie
Widzimy się Nie wsłyszymy się
Nie czujesz już mnie
Tak szukasz by nie znależć
Nic to
za nami statystyki
Miliony wiodą taki los
Tam powitanie sawann Afryki
Tu marzenia o Kate Moss
Milczący wspólny posiłek
Pozory grane świetnie
Teatralne uprzejmości
By nie parsknąć śmiechem
Lub zwymiotować dzieci wysiłek
Nad stołem pełnym gości

297 734 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
  • sprajtka

    23 November 2011, 15:43

    Obrazowo dajesz do myślenia...