Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zobaczysz
kiedyś ubiorę czarną sukienkę
włosy ciasno upnę w kok
jakoś tak
będę ci się podobała

Zaproszę cię do siebie
usiądę w kącie
zniosę ból
i zaleję się winem

Mam nadzieję
że lubisz czerwone

150 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!