Menu
Gildia Pióra na Patronite

" ZOBACZYŁEM COŚ"

" ZOBACZYŁEM COŚ"
Autor: Edi Zabrzeski

Zobaczyłem coś poza zasięgiem wzroku
Zza zasłon słodkich namiętności i pocałunku.
Wychodziły dwie dusze na przeciw siebie
Zdziwione faktem błogości jak w niebie.

Ogarnięty nieopisaną radością i uniesieniem,
Przebudzony , pięknym światła promieniem
Zobaczyłem Ciebie za woalką słonka jasnego porankiem
Jak cichutko , delikatnie muskasz me usta pocałunkiem

Cicho szeptałaś czy kochasz mnie szczerze?
Ależ kocham, codziennie słyszysz jak w eterze,
Przecież miłość moja sięga niebios granic
Bóg mi cię zesłał, więc nie oddam Cię za nic,

Przecież ja zawsze naszemu zbawcy wierzę
I dla tego moja miłość jest bez granic.
Do póki będziemy naszą miłością zjednani
Ty zawsze będziesz moją radością bo jesteśmy dobrani .

334 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!