Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przypadkowa Miłość

Zobaczyłem Cię przypadkiem.
Przez przypadek Cie
poznałem. No i całkiem
przypadkowo, z całych sił
Cię pokochałem.

1947 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!