Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wracam

Zobaczyłam dziś
przeszłość.
To miejsce,
tę porę,
ten nastrój,
który wtedy towarzyszył
nam.
I nas..
Razem
szukaliśmy ciepła
w sobie,
odkrywaliśmy
siebie nawzajem.
Właśnie tam,
wszystko stało się inne,
tam poznałam Ciebie
zupełnie różniącego się
od poprzedniego
i odnalazłam
siebie samą.
Też inną niż przedtem.
Widziałam to piękno, lecz
moja twarz zrobiła się
nieco smutna,
bo ważność tego jest już
..przeterminowana.
Więc trochę nielegalnie,
niepoprawnie
i boleśnie
wracam
do tego
znów
..po raz kolejny.

8319 wyświetleń
176 tekstów
17 obserwujących
  • Carax

    23 July 2012, 21:34

    ah, gdyby tylko być adresatem tych pięknych słów...