Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

zobaczyłam cię wczoraj
tak przypadkowo
kiedy słońce
przez chmury nad głową
przeniknęło promieniem
tylko na chwilę

ono zaszło za chmury
- ja tą chwilą żyję

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • Meron

    28 July 2022, 23:02

    Ja nie zdążyłem
    I cierpię przez chwil wiele :(

    A wiersz, ciepły, do serca, niezachmurzony :)

    Pozdrawiam :)