Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 28 October 2020

***

zobaczyłam cię dzisiaj
tak przypadkowo
kiedy słońce
niechcący
przez chmury nad głową przeniknęło promieniem
tylko na chwilę

ono zaszło za chmury
- ja tą chwilą żyję

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    24 October 2020, 21:51

    Maćku, bardzo dziękuję i pozdrawiam bardzo serdecznie.

  • Maryla S.

    24 October 2020, 21:49

    Dziękuję Piotrze i pozdrawiam serdecznie

  • marka

    23 October 2020, 22:41

  • Maryla S.

    23 October 2020, 22:22

    Mabusiu, impresja jak to impresja..., taka musi być.
    Buziaki 😘