Menu
Gildia Pióra na Patronite

Psychiczne Mękki

Zobacz mojom psychike niewejdziesz tam
niema tam miejsc
niema tam nic
tylko zwykły szum mew diabłów szmer
i zwykłych kolorowych koszmarów
błekitnych smoków przegrywajacych marzeń
stosow wypukłych bletek na chodnikach ujżysz pajonki
one chodza w rytmie padającej kropli
zamieniajac sie w słone łzy zabierz sie w kraine umysłow ludzkich chorych zmysłów
bo dzis zamienisz sie w niewolnika chodzacego
przez nieznane tereny katów
slyszysz gwałcone dzieci
bezimienych rolników na polanie dzikich chwil
chamy zabójcy zboczone pedały
aoooo zostawcie mnie dziś prosze was
Zobacz mojom psychike niewejdziesz tam
niema tam miejsc
niema tam nic
nieznasz klucza nikt go niezna
badz szczęsciem uwolnij mnie
jestem nedznikiem kopanym przez los buntownikiem
jestem nedznikiem zagubionym wsrod
ludzkiej zawisci nienawisci czarna odchłan gładzi mnie a Ty
odalasz mnie na fale łez
ona zabiera mnie
tratwa tonie
umiem pływac?
kiedy doszlifujesz do ostatniej kosci poznasz smak przykrosci
codzień budzac sie wiem ze to może byc mój ostatni dzien
wokól szarego osiedla
żyjac tu nieutrac marzeń to jedyne z tych życiowych wrażeń
badz pewny siebie przyjmuj rany nawet gdy są one kute
baśniowy konflikt pokolen młodych puszczalek i żelo gangsterków
Jp dzieciakow i narkomanów
A ty dziecinno wchodząc w życie uważaj by sie niepogłubić
ze swym marzeniem idz walcz a nawet gdy przegrasz wiec że próbowałeś
i spokojnie sobie skonałeś

738 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!