Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inaczej

Zobaczę cię w moim śnie
na żywo też, ale...
inaczej
bo wiesz, pokochałam cię
w tym moim śnie,
gdzie wszystko było, tak
inaczej
tam ty też kochałeś mnie
śmieszne
tu było inaczej
nie spełni się już ten sen
nawet nie chcę,
choć wciąż marzę,
że kiedyś odwrócisz się,
zapragniesz, by było
inaczej

1738 wyświetleń
21 tekstów
2 obserwujących
  • zielonomodra

    18 March 2015, 09:31

    Podoba mi się ten wiersz...w snach wszystko jest piękniejsze:)