Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dla Wyjątkowej Osoby "

Zobacz słońce za oknami
Chowa się między chmurami
Zakrywa kolorami rumieniec swój
Mówi mi...że Ty jesteś Mój
Przeznaczenie splotło dusze
Na jedno życie dane nam
Jesteś dla mnie niczym dar
Boski plan wypełnia się
Dla Ciebie ten wie(r)sz
Spotkam Cię - Spotkamy się
Teraz na spokojny sen
Uśmiech szczery Tobie ślę
Pisząc do miłego zobaczenia
Z nadzieją czekając spełnienia

28.06.2021
22:44

281 011 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących