Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Nie zycie"

Znużyly mnie zle dni
powieki zmeczyly
ciągle lzy

Zle słowa
serce zmrozily
same je zostawiły

Potem się rozbiło
o okruchy samotności
Gdy tak bardzo pragnęlo miłości

Teraz jeszcze cichutko sobie bije,
ale czy żyje ?

To nie zycie...
To tylko ostatnie jego bicie.

4123 wyświetlenia
53 teksty
1 obserwujący
  • miramija

    16 August 2015, 21:43

    Złe dni trzeba zamieniać na dobre, łzy na uśmiechy itd... wiem wiem że to niełatwe... ale nie niemożliwe :) pozdrawiam :)

  • 16 August 2015, 17:32

    ...tak, bardzo.

  • Cris

    16 August 2015, 17:25

    smutno u Ciebie Marto.
    pozdrawiam.

    :)