Menu
Gildia Pióra na Patronite

znowu
zimny maj nadciąga
będzie zwodził zielenią
kolorami kwiatów
nawet słońce wypuści na niebo
tyle że... zimne

i wiatrem przeszyje do serca
na wylot
jak śmiertelną strzałą
trafi w punkt
domino znów ruszy
nieczułości falą...

28.04.2023, 23.59

33 638 wyświetleń
279 tekstów
28 obserwujących