Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty

Znowu zasnąć nie mogę
bo myśli o Tobie zaprzątają mi głowę
Jak żebrakowi chleba
- tak mi Ciebie potrzeba!
Tak bardzo Cię kocham,
że pojąć tego nigdy nie zdołasz.
Jest mi z Tobą tak wspaniale,
choć o tę miłość nie prosiłam się wcale...
Kochany jesteś
i dajesz mi róże,
na spacery chodzisz ze mną wytrwale,
zabierasz w dalekie podróże
i wystawne bale...
Zawsze mogę liczyć na Ciebie,
w każdej poradzić się sprawie,
zadzwonić o każdej porze,
bo wiem - że Ty mi pomożesz!
Gdy Cię przy mnie nie ma
serce me tęskni do Ciebie
Bo tylko z Tobą czuję się jak w niebie!

24 176 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!