Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

Znowu noc sie zaczęła,
znowu lecą łzy,
tak by cisza nie została przerwana,
jak moja dusza na wpół rozdarta,
tak by nie wiedział nikt.
Znowu noc się zaczęła,
znowu jutro wstanie słońce,
znowu "maska" mi potrzebna,
by iść nie pokazując nic, że ta noc była nie przespana co łzy wylewała,
by nie spostrzegł nikt, że ten człowiek już nie chce żyć.

7213 wyświetleń
77 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!