Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy można wspomnac, nie znając?

Znowu nadeszły te dni
w których herbata smakuje jak Twoje usta
gdy wpatrzona w drzewa za oknem
głaszczę własne wspomnienia

ciągle pachną Twoją skórą…

11 863 wyświetlenia
164 teksty
5 obserwujących
  • Janya

    10 February 2014, 20:48

    Podoba mi się..

  • krysta

    10 February 2014, 19:08

    ładnie brzmią słowa.
    pozdrawiam