Menu
Gildia Pióra na Patronite

W imieniu Boga

Znowu gdzieś w Polsce
Wycieli drzwa
By zrobić z nich krzyż

Nie po to Bog je stworzył
By teraz w imie miłości do niego
Niszczyć to czym chciał
Upiększyć nasz swiat

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!