Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwile tak ulotne

Znowu delikatne szturchnięcie - oczu uśmiech
Tak szalenie kocham Cię to już wiesz
Muzyka gdzieś w oddali gra a Ty spalasz się
Szepty słów - wszystko w rytmie tańczyć chce

Dotykać Ciebie całą noc to szczęście którego chce
Nie odpuszczaj gdy jest źle - stwórz nowy dzień
Myśli szybko krążą w głowie
Jak po dobrym alkoholu wiruje świat

Krew w żyłach płynie, biegnie - śpieszy się
Głos znów próbuje przebić sie
Bądź zawsze nawet gdy kończy się świat
Patrz na mnie jakbym był bez skaz

Emocje gotują każda chwile
Uzależniającą jak narkotyk
Chwilo trwaj - oby tak było dzień i noc
Nikt nie odpowie - tylko na Ciebie patrze

Zegarek jak szalony odbija każda sekundę
Myśli płyną jak szalone - co nas dzisiaj czeka?
Adagiem spokojnie stawiamy kroki
Serca złączając się w miarowym takcie

Słowa tak dosadne - wszystko płonie w jednej chwili
Niczego się nie spodziewać - strach nie zna godziny
Wszystko to znajome - bądź przy mnie chociaż trochę.

5452 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!