Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiara

Znowu czyjeś imię pisane palcem na wodzie;
Lecz jak pięknie się trwali wpółdotykając!
Tylko woda mi szepce, już zamarzając,
Że zostałem na lodzie...

21 187 wyświetleń
266 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!