Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezpowrotnie

Znowu cisza
krzyczy mnóstwem
niewypowiedzianych słów
bełkot bezszelestny
łykają usta łakome..
tylko echo niesie
utracone chwil przestrzenie,
bezpowrotnie..

130 783 wyświetlenia
869 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!