Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknię...

...Znów chowa się słońce i zapada noc,
tulisz się do mnie, choć obok masz koc.
Chowasz się w cieniu moich wielkich łez,
jak kwiaty na polu pod pachnący bez...

I chociaż wiem dobrze, nie wrócisz już, nie
pragnę tylko znowu móc zobaczyć Cię...

1162 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
  • Pechowa_

    4 March 2013, 17:25

    Piękne!

  • Voyage

    4 March 2013, 11:52

    Ładnie ! ;)