Menu
Gildia Pióra na Patronite

?

Znów zbierają się chmury
I nie mogę być sobą
Ciągle mam złe przeczucia
Coś wisi mi nad głową
A było już tak dobrze
Wszystko się układało
I jak to w życiu bywa
Nagle się pojebało
Jakiś wewnętrzny konflikt
Sam nie wiem co to było
Od świtu aż do nocy
Myślę co się zmieniło
I znowu nic nie cieszy
Tylko te myśli szare
Myślałem że wygrywam
Lecz wraca wszystko stare
Przemyśleć znowu wszystko
Ustalić priorytety
W teorii takie proste
W praktyce już niestety

7557 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!