Menu
Gildia Pióra na Patronite

Autoportret

Znów spokojnie
Odnajduję oddech
Składam myśli
Wyrwane serce
Łatam
Zaklejam szare barwy
Kolorami
Czarne myśli
Przemaluję
Narysuje nową drogę
Panując nad dziełem
Przekreśle straty
Ulepię od nowa
Siebie

1642 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
  • Ciepłylolo

    18 June 2016, 18:01

    Zanim zabijesz poezje najpierw ją odnajdź

    Zimnylolo ins. Bezbłędna