Menu
Gildia Pióra na Patronite

Italo Dance czy Laser Dance?...

znów się w muzę zaplątałam
nowe radio na necie odnalazłam
bezustannie słucham Italo Dance
przy okazji buszuję na Ulubie

ściągam gromadzę same perełki
lat 80-tych nigdy nie mam dosyć
kręci mnie Marco Rochowski
Laser Dance w Space Project

poznaję Davida B dawny świat
czuję że w miejscu się zatrzymał
do Fotonoveli zaprasza Ivan
w kosmiczną podróż wyruszam

w rytmie Star Track z Rygarem
śpiewa i gra z Polski Top One
Italo Disco czy Laser Dance...
w The Twins kto z nich lepszy

mp3 są w zasięgu wszystkie
gdzie się nie ruszę raz w kompie
raz na karcie pamięci w boomboxie
znajdzie się też w kom telefonie

93 676 wyświetleń
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!