Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekanie na tęczę moich dni

Znów się niebo zachmurzyło
Znów nadchodzi burza sroga
Znów nam pieszczot tak ubyło
Ach pogodo ty przeszkodo…

Znów śnieg pada i jest biało
Zasypało drogi wkoło
A ja czekam wciąż na Ciebie
Ach pogodo ty niedobra…

Znów huragan porwał miłość
Znów nadchodzi nawałnica
A ja ciągle w oknie stoję
Ach pogodo rozpustnico !

Wreszcie słońce zaświeciło
Moje serce znów zabiło
Widzę jedziesz w moją stronę
Ach pogodo ukochana
Dałaś mi mojego pana…

Thebestkasiaa 23.02.2016

5655 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    14 July 2016, 23:10

    Dziękuję :) :)
    Uciekinierkaa
    Cris
    Krisso
    CЯuelCOMA
    Pozdrawiam serdecznie :) :)

  • CЯuelCOMA

    1 March 2016, 21:16

    Miło jest powrócić na stare śmieci... Bardzo ładnie Kasiu. Pozdrawiam :)

  • Krisso

    23 February 2016, 20:01

    Bardzo ładnie Kasiu :))))
    Sama jesteś tutaj taką tęczą :) :)

  • Cris

    23 February 2016, 10:00

    :))
    pozdrawiam Kasiu :)

  • 23 February 2016, 09:47

    Nieźle ... ;)))