Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znów popełniłam błąd...

Create.J.Kate

Create.J.Kate

Znów popełniłam błąd, bo wszystko naprawiłam.
Znów popełniłam błąd, bo Ciebie przeprosiłam.
Znów popełniłam błąd, bo ciągle wszystko naprawiam.
Znów popełniłam błąd, bo za bardzo się stawiam.
Znów popełniłam błąd i robię to nieustannie,
Więc może z innym chłopakiem postąpię staranniej...

12 437 wyświetleń
60 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!