Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znów patrzyliśmy sobie w oczy.

I cóż, że drogą cyfrową?

Uśmiech Twój był tak uroczy,

że wszystko co czułem, czułem na nowo.

3708 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
  • mill

    30 April 2015, 19:44

    ...świetny wiersz...brawo....

  • Nikaaaa

    30 April 2015, 14:15

    piękny tekst ;)