Menu
Gildia Pióra na Patronite

zdeszczenie

znów odpływam
po ramy miast
nie - senne

deszczem ulic
wśród ciał
z - szeptanych

bezkreśnie
przy ustach
do syta

4438 wyświetleń
79 tekstów
24 obserwujących
  • szpulka

    31 January 2016, 17:33

    bo to jedyny wiersz,
    który i mnie się podoba :)

    trzymam sobie, czytam często

  • szpulka

    31 January 2016, 17:27

    nie znam się

    na pisaniu
    wierszowaniu

    ja tak tylko ściemniam ;)
    to i wyjść mi nie może nic

  • szpulka

    31 January 2016, 17:23

    to czyli co ?

  • szpulka

    31 January 2016, 13:46

    Michale ja tylko coś tam próbuję.

    Pozdrawiam :)

  • silvershadow

    31 January 2016, 12:04

    Podpiszę się pod słowami Vergila. Zachwycasz ... i zaskakujesz.

  • szpulka

    31 January 2016, 10:20

    mam wrażenie na dzisiaj, że jest niedopisany..

    dziękuję Madlen za zatrzymanie :)

  • giulietka

    31 January 2016, 09:20

    ja też odpływam przy takich tekstach;)

  • szpulka

    30 January 2016, 23:12

    tylko czy zdeszczenie- deszczem
    nie za dużo ?

    nie wiem, pomyślę...

    jakoś dzisiaj pada :)

  • Vergil

    30 January 2016, 23:09

    Sam tytuł "zdeszczenie"...
    Jest powalający. Reszta tylko dopina ostatnie guziki sennego płaszcza.
    Zachwycasz pomysłowością.
    Lubię Cię czytać.
    Bardzo.