Menu
Gildia Pióra na Patronite

...::O eN A::...

Znów mnie to napadło,
Miękkość wokół serca
Pachnąca miłostką.

Wzbraniam się jak mogę
Ale nie wychodzi,
Ten uśmiech rozwala.

Co mi pozostaje ?
Swe uczucia w wersach
Pozamykać przed Nią.

21 105 wyświetleń
173 teksty
45 obserwujących
  • AnnMaria

    17 January 2011, 20:56

    Najbardziej podoba mi się ostatnia strofa...Werterze:)

  • 15 January 2011, 19:22

    Wiem...

  • Przemio

    15 January 2011, 18:42

    zamykam, wiesz dlaczego...

  • 15 January 2011, 16:07

    ...nie zamykaj, ruszaj naprzeciw...