Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Nienasycenie

Znów mnie porzucasz
Kolejny raz zostawiasz
W ciągłym niedosycie
Nostalgię wzbudzasz

Co ja mogę, na to ?
Już bardzo tęsknię...

Nie odchodź Lato !

48 517 wyświetleń
418 tekstów
105 obserwujących