Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prośba do Stwórcy Wszechświata

Znów ból czuję w sercu
i smutek mnie dławi,
łzy stoją mi w oczach
gotowe na wylanie.

Jaką mi dzisiaj
zadasz pokutę?
Jak bardzo mnie dziś
upokorzysz, mój panie?

Tyś strącił mnie w otchłań
tak ciemną straszliwie,
lecz ja jakoś czuję,
że ufać wciąż Ci mogę.

Więc proszę dziś Ciebie,
Stwórco Wszechświata,
byś pomógł mi w końcu
odnaleźć moją drogę...

19 866 wyświetleń
285 tekstów
6 obserwujących
  • okter

    4 May 2014, 16:54

    Bardzo ładnie ;))

  • Naja

    3 May 2014, 19:29

    Podoba mi się przekaz - modlitwa... :-)

  • RoxyRox

    3 May 2014, 14:56

    Daj znać, jak pomoże ;)

  • czarna mamba

    3 May 2014, 11:21

    :)

  • Zadyma

    3 May 2014, 02:34

    Ej, zaraz pokuta i upokorzenie, stwórca cię wybrał, to cię doświadcza ;)