Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zniosła chemioterapie
Lecz wciąż jej z oczu kapie
Przeszła testy i badania
Nadal cierpi bez gadania
Na nic zabiegi i operacje
Zapuszczała włosy przez całe wakacje
Lekarstwa nie zdają roli
Odchodzi z tego świata powoli
Cicho o pomoc woła
Ale nikt jej wyleczyć już nie zdoła
Niech to trafi szlag
Znowu rak

3722 wyświetlenia
34 teksty
5 obserwujących
  • mercy

    8 September 2010, 23:32

    Kurde chwyta za serce, bardzo ładnie napisane, zabiorę do siebie.

  • awatar

    8 September 2010, 20:47

    niech to szlag, pozdrawiam, uśmiechu