Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piekne kobiety

Zniknęły z ulic piękne kobiety
Te co zostały
Nie czynią podniety
Ta idzie łysa
A ta w tatuażach
Chłopska figura
Albo nadwaga
Na nogach glany
Trepy lub moro
Idą schylone
Życiem skwaszone
Baby jak chłopy

Test oczywiście rozwojowy

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • kirke13

    8 October 2019, 14:43

    Wiele w tym prawdy,ale nie wszystkie zniknęły......

  • 15 May 2019, 20:59

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • RozaR

    15 May 2019, 19:08

    Jednak faktem jest że zmiany zaszły dość mocno

  • PetroBlues

    15 May 2019, 16:05

    Ja tam lubię dziewczyny w glanach, moro i w tautażach, liczy się osoba a nie powieszchownosć...mnie osobowość potrafi ropalić dużo bardziej niż piękna figura ;)

  • 13 May 2019, 17:12

    Podoba mi siè. Baby jak piece.