Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość odeszła...

Zniknęło, została tylko pustka.
I znów lata przeminą,
i znów ktoś porzuci mnie, moje serce, usta
lecz ci co tak zrobią nie zginą
bo już łopocze biała chustka

7959 wyświetleń
76 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!