Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szarostan

Znikły blade oczy słońca
co snuło letnią opowieść.
Znikły morskie fale,
szale, korale, jesienne bale
zaczną się. Łzy granatu
co chowają cię pod kocem.
Noce, co z myślami się biły
bawiły i gniły, w snach mój miły.

Letnia opowieść co koniec mieć miała
lecz nikt w to nie wierzył,
nikt nie chciał.

12 267 wyświetleń
121 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!