Menu
Gildia Pióra na Patronite

czym jest miłość?

znienacka jak burza
huśtawka emocjonalna
zagadka czy niespodzianka
coś więcej się kryje
wybucha wulkanem
przechodzi tornado
za tornadem w strachu
przed eksplozją serca
czy taka jest właśnie miłość …

93 508 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących