Menu
Gildia Pióra na Patronite

czym jest miłość?

znienacka jak burza
huśtawka emocjonalna
zagadka czy niespodzianka
coś więcej się kryje
wybucha wulkanem
przechodzi tornado
za tornadem w strachu
przed eksplozją serca
czy taka jest właśnie miłość …

92 606 wyświetleń
880 tekstów
21 obserwujących
  • anna kowalczyk

    30 October 2022, 23:28

    ...miłość to tylko takie małe
    trzęsienie ziemi

    kiedy niebo spadnie
    na głowę...:)

    ( ładnie...:)