Menu
Gildia Pióra na Patronite

Światełka

Znicz
nico nic
nie ma gwiazd
ziemia jasna
światła, głosy
leży liść

przemija

jak my.

12 240 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!