Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znasz moje imię czy nie
jeśli tak...nie wypowiadaj go
bo oznacza przekleństwo
nie jest święte tylko niewzruszone
spójrz tkwię w oszustwie
moje serce to splot spaghetti
tak zimno mi w środku
bałagan w mej głowie
słyszę jak przekręcasz klucz
coś się poruszyło...coś ożyło
doszła do mnie myśl
czy wpuścić cię do środka
czy masz tkwić na zewnątrz.

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!