Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzy Na Ścianie

Znamy się od dawna, jakbyśmy byli rodzeństwem,
Robię co rozkażesz, choć tak na prawdę nie chcę.
Odpokutuję to, co dla mnie jest zwycięstwem,
To, co ty nazywasz nieczystym przekleństwem.

Przekreślamy się nawzajem, na pozór naturalnie,
Życie, jest królestwem, dla nas toczy się fatalnie.
Jest czas, gdzie kończy się samolotów składanie,
I zmienia się w czas by zbierać, na wydawanie...

W moim pokoju, trzy na ścianie wiszą Twe zdjęcia,
Jesteś w mych zakamarkach, nie masz o tym pojęcia.
Czekaj.. Otwieram ręce byś wpadła w objęcia,
Lecz Twój to jest inny, pociąg do szczęścia...

15 094 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • krysta

    21 May 2016, 22:22

    porusza.
    pozdrawiam.